BLOG

Wekelijkse informatie over sport, voeding  en gezond leven

SOS examenstress!!

Kinderen uit de basisschool bereiden de laatste proeven voor. Tieners bewijzen zich in de komende examens. En studenten aan de hogeschool of universiteit zetten zich in voor hun toekomst. Niet zelden een spannende periode: kinderen en ouders willen graag goede punten. Veel ouders vragen zich dan ook af hoe ze hun kind of tiener kunnen helpen in deze periode. 

Lees meer

Europese Dag Beroerte

Iedere dag krijgen een zestigtal mensen in België een beroerte of CVA. Voor alle duidelijkheid: iedereen kan een beroerte krijgen, ook jongere mensen. 
Een snelle herkenning van de symptomen is essentieel, zowel om levens te redden maar ook om een zo goed mogelijk herstel te kunnen verkrijgen.

Lees meer

Mag je sporten als je grieperig bent?

Een hoofd vol snot, schurende keel en een futloos lichaam: reden genoeg om de sportschool te verruilen voor de bank. Of kun je toch beter al je moed verzamelen en wel gaan trainen? Is bewegen goed voor je weerstand of juist niet? En wanneer mag je echt niet sporten?

Lees meer

Wat doet sporten met ons brein?

Wat we al weten is dat je van sporten afvalt en dat je daarmee je conditie kunt verbeteren. Maar wat het effect is van sporten op het brein, daar is nog niet iedereen van op de hoogte. Het effect is bovendien ook afhankelijk van welke sport je beoefent.

Lees meer

Eet eens een banaan (of twee)!

De banaan haalt met gemak de top-5 van favoriete voedingsmiddelen. En niet alleen omdat het een snelle en bovendien bijzonder smakelijke manier is om je energiereserves aan te vullen, maar ook omdat de vezelrijke banaan zo’n positieve uitwerking heeft op je spijsvertering.

Lees meer

Gelukkig Nieuwjaar!!

Respiro en het hele team wenst jullie een gelukkig, liefdevol, gezond, plezierig, verrassend, sportief en gezond jaar toe! Fijne feesten!

Lees meer
123
RESPIRO

Aarschotsesteenweg 33

3110 Rotselaar Belgie

T 016 60 69 79

VOLG RESPIRO
OPENINGSTIJDEN

Maandag13.00 22.00
Dinsdag t/m donderdag 07.30 22.00
Vrijdag 09.00 21.00
Zaterdag 09.0016.00
Zondag 09.0014.00

Jaarlijks verlof tijdens de week van 21 juli en tijdens de officiële feestdagen, klik hier.

NIEUWSBRIEF

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul je naam en e-mailadres hieronder in en klik op versturen.