T 016 60 69 79 info@respiro.be
Voor alle in- en outdoor activiteiten RESERVEER HIER

Leuk dat je interesse hebt in Respiro

Welkom bij Respiro, een inspirerende omgeving voor fitness, groepslessen, yoga, sauna en gezondheid in een harmonieuze infrastructuur. Wil je afvallen? Fitter worden? Of is het tijd om (weer) te starten met sporten? Respiro Sport- & Gezondheidscentrum helpt je met de eerste stap. Wij nodigen je uit met een gratis 8-dagenpas zodat je zelf ervaart of Respiro bij jou past.

Stel het niet langer uit, start met de gratis 8-dagenpas
Zet jouw eerste stap en vul het formulier in. We contacteren je binnen 1 werkdag voor een persoonlijke kennismaking met Respiro.


  "RESPIRO is een topcombinatie van nabijheid en van een professionele en gepersonaliseerde aanpak !"

   
  Els

  “IEDEREEN IS HIER WELKOM, JONG EN OUD. DE GOEDE UITRUSTING, HET RUIME AANBOD, DE PROFESSIONALITEIT, DE AANDACHT EN BETROKKENHEID VAN DE MENSEN DIE HIER WERKEN, IS VOOR MIJ DE ABSOLUTE MEERWAARDE!”

  BERT

  "Mijn dagelijkse portie kracht en energie haal ik bij RESPIRO, kwaliteit & service inbegrepen."

   
  Bjorn

  “REEDS 9 JAAR SPORT IK IN RESPIRO. ER ZIJN GEDREVEN, DESKUNDIGE EN BETROKKEN BEGELEIDERS. ER IS EEN BIJZONDER GOEDE SFEER IN IK VOEL ME HIER ECHT THUIS.”

   
  Marie-Paule

  “IK SPORT AL BIJNA 2 JAAR IN RESPIRO, NOG STEEDS MET DE GLIMLACH. IK VOEL ME FITTER DAN OOIT EN BEN AL HEEL WAT KILO’S AFGEVALLEN.”

   

  Priscilla

  “RESPIRO STAAT VOOR MIJ ALS PERSONAL COACH GELIJK AAN PERSOONLIJKE GROEI EN ONTWIKKELING. EEN CLUB WAAR DE KLANT ECHT CENTRAAL STAAT!”

   
  Moes

  “DE FASTFIT PROGRAMMA’S VAN RESPIRO ZIJN ECHT TOP. HET GEEFT ME ZOVEEL ENERGIE EN BUITEN ALLE VERWACHTINGEN LEERDE IK AL HEEL VEEL LEUKE MENSEN KENNEN.”

   
  Mara

  “IEDEREEN IS HIER ZO VRIENDELIJK EN HET PUBLIEK IS HEEL DIVERS. ER IS EEN GROOT EN GEVARIEERD AANBOD AAN GROEPSLESSEN, IK HEB HIER MIJN OUDE LIEFDE, DANS, TERUG OPGENOMEN EN NIEUWE TRAININGSVORMEN ONTDEKT.”

   
  Marie-Paule

  “IN VOORBEREIDING VAN MIJN LOOPTOCHT NAAR COMPOSTELA, MAKEN NAAST MIJN INTENSIEVE LOOPTRAININGEN OOK DE KRACHTTRAININGEN DEEL UIT VAN MIJN TRAINING. DIT DOE IK DAN OOK VAAK SAMEN MET HET HELE GEZIN IN RESPIRO. DANKJEWEL VOOR JULLIE STEUN.”

  JOHAN EN PIETER

  RESPIRO

  Aarschotsesteenweg 33
  3110 Rotselaar Belgie
  T 016 60 69 79
  info@respiro.be

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag13.00 22.00
  Dinsdag t/m donderdag 07.30 22.00
  Vrijdag 09.00 21.00
  Zaterdag 09.0016.00
  Zondag 09.0014.00

  Meer info over sluiting op officiële feestdagen, klik hier.

  NIEUWSBRIEF

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul je naam en e-mailadres hieronder in en klik op versturen.