T 016 60 69 79 info@respiro.be
Voor alle in- en outdoor activiteiten RESERVEER HIER

Frambozen zijn niet alleen lekker, maar ook erg gezond. Veel mensen eten eens in de zoveel tijd wel eens een paar frambozen, maar eigenlijk zou je dit fruit vaker moeten eten. Welke drie redenen je hebt om dagelijks frambozen te eten, kom je hier te weten… .

Frambozen verbeteren de algehele gezondheid

In frambozen zitten veel gezonde voedingsstoffen, waaronder vitamines, antioxidanten en mineralen. Ook zitten er ellagitannines in frambozen, die vrij zeldzaam zijn en diverse positieve effecten hebben op de algemene gezondheid. En wil je je maag-darmstelsel gezond houden? Dan is het ook goed om frambozen te eten want in frambozen zitten veel voedingsvezels die het spijsverteringsstelsel helpen gezond te worden en gezond te blijven.

Goed voor de stofwisseling

Of je nu roze zomerframbozen eet of rode herfstframbozen tot je neemt: alle frambozen wekken de eetlust op en bevorderen de spijsvertering én stofwisseling. Het bevorderen van de stofwisseling hoeft dus helemaal niet lastig te zijn, want een handje frambozen per dag kan al genoeg zijn om de stofwisseling te verbeteren. Heb je een goede stofwisseling, dan is het gemakkelijker om gewicht te verliezen en dit is positief voor heel veel mensen die graag wat af zouden vallen.

Goed voor sporters

Ben je regelmatig in de sportschool te vinden? Dan zijn frambozen echt een must voor jou om te eten. In frambozen zit de stof cyanidine-3-glucosylrutinoside en deze stof bevordert het spierherstel na grote fysieke inspanningen. Heb je flink gesport, waarbij je bepaalde spiergroepen hebt getraind? Dan helpt het eten van frambozen na de training om je spieren sneller te laten herstellen. Zijn je spieren sneller hersteld, dan kun je sneller weer gaan trainen en heb je bovendien minder last van spierpijn de dag na het trainen.

RESPIRO

Aarschotsesteenweg 33
3110 Rotselaar Belgie
T 016 60 69 79
info@respiro.be

OPENINGSTIJDEN

Maandag13.00 22.00
Dinsdag t/m donderdag 07.30 22.00
Vrijdag 09.00 21.00
Zaterdag 09.0016.00
Zondag 09.0014.00

Meer info over sluiting op officiële feestdagen, klik hier.

NIEUWSBRIEF

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul je naam en e-mailadres hieronder in en klik op versturen.