T 016 60 69 79 info@respiro.be
Voor alle in- en outdoor activiteiten RESERVEER HIER

Kettlebell training: De complete workout voor kracht,- cardio,- en flexibiliteit!

Veel resultaat in weinig tijd! Dat is wat Kettlebell training zo leuk en interessant maakt. De kettlebell word ook wel ‘s werelds enige draagbare total gym genoemd. De Kettlebell combineert kracht,- cardio,- en flexibiliteits training in één trainingsvorm. De revolutionaire kettlebell training lijkt op het eerste gezicht eenvoudig en gemakkelijk, maar het is de perfecte tool om heel intensief en zo goed als overal te trainen. De kettlebell is voor iedereen, man of vrouw van ieder trainingsniveau toegankelijk.

Geen cardio meer nodig

De krachtige combinatietrainingen zorgen voor een enorme vetverbranding en geven je een gespierd lichaam. Saaie cardio trainingen zoals uren op een loopband, crosstrainer of hometrainer bezig zijn, is niet meer nodig. Kettlebell training verbetert je conditie zonder ook maar 1 minuut cardio training. De verschillende Kettlebell oefeningen zorgen tevens voor een grote toename van je totale lichaamsflexibiliteit. Kettlebells geven je een complete workout in minder dan 20 minuten per training.

Russische militaire oorsprong

Iedereen ervaart de meest fantastische resultaten met deze geweldige trainingstool die van Russische oorsprong is. De Russische ‘Special Forces’ danken hun kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen voornamelijk aan het trainen met Kettlebells. In België was deze traningstool tot voor kort nog niet zo gekend, maar ondertussen zie je er meer en meer mensen mee trainen.

Als Kettlebell training nieuw voor je is, ga je best trainen onder begeleiding van een Kettlebell instructor of een personal trainer die ervaring heeft met Kettlebell training. Kettlebell training is toegankelijk voor iedereen, maar de oefeningen zijn vrij technisch en moeten dus op een correcte manier uitgevoerd worden voor de gewenste resultaten en om kwetsuren te voorkomen. Maar eenmaal je de techniek goed beheerst is het leuk trainen en zullen je trainingsresultaten een enorme boost krijgen.

Het is een aanrader voor iedereen!

RESPIRO

Aarschotsesteenweg 33
3110 Rotselaar Belgie
T 016 60 69 79
info@respiro.be

OPENINGSTIJDEN

Maandag13.00 22.00
Dinsdag t/m donderdag 07.30 22.00
Vrijdag 09.00 21.00
Zaterdag 09.0016.00
Zondag 09.0014.00

Meer info over sluiting op officiële feestdagen, klik hier.

NIEUWSBRIEF

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul je naam en e-mailadres hieronder in en klik op versturen.