T 016 60 69 79 info@respiro.be
Voor alle in- en outdoor activiteiten RESERVEER HIER
Beste Respiro-leden en sympathisanten,

Het is veel te lang geleden dat we elkaar gezien hebben. Het Corona virus heeft afgelopen jaar behoorlijk wat roet in het eten gegooid.
Gelukkig zien we licht aan het einde van de tunnel.

Niet-essentiële winkels mochten einde vorig jaar al heropenen, daarna volgden reeds de zwembaden, rijscholen en onlangs de kappers. Op 1 maart mogen de schoonheidscentra, tatoeëerders en zonnebankcentra weer aan de slag. Over onze sector, die mee instaat voor de preventieve gezondheid van onze maatschappij, blijft het muisstil.
En die stilte willen we op een positieve manier doorbreken!

10.000 KM VOOR 10.000 LEVENS
Met collega fitness ondernemers spraken we af om van ons te laten horen. Afgelopen week werd er verteld dat er 10.000 mensenlevens zijn gered dankzij de maatregelen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat door een gezonde levensstijl er preventief nog veel meer levens kunnen gered worden!

Daarom is ons doel om zondag 21/2 met fitnesscentra over heel België 10.000 km te verzamelen om 10.000 levens te redden!

Vind jij ook dat wij zo snel mogelijk terug open mogen?
Kom dan zondag 21/2 een halfuur wandelen, lopen of fietsen. Respiro plaatst een loopband én twee spinningfietsen in de outdoor sportzone. Met een beurtrol gaan we zoveel mogelijk kilometers afleggen. Het spreekt voor zich dat deze actie covid-veilig zal doorgaan.

Inschrijven voor een sessie kan door te klikken op onderstaande knop