respiro gezondheid, conditie

.groepslessen - conditietraining

Dance Mix

Dit is een complete workout waarbij we dansen en calorieën verbranden. Hier werk je dus al dansend aan je conditie. Ieder danst op z'n eigen niveau van de ene naar de andere dansstijl: Disco, Hiphop, Streetdance, Latin,...
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk: jong en minder jong, man, vrouw,... je hoeft zelfs geen danservaring te hebben. De lesgever leert je alle hippe en stoere dansmoves aan.

Dag/Uur Lesgever
dinsdag 19u00 - 20u00 Ellen

 

Bootcamp

Bootcamp is een straffe cardiovasculaire en spierverstevigende workout geïnspireerd op militaire trainingsprogramma's.
Bootcamp gaat terug naar de basis: sit-ups, push-ups, kniebuigingen,... diverse workouts die samen een vetverbrandend en spierverstevigend programma vormen voor je hele lichaam.
Zoek je een andere uitdaging waarin je de kilo's en centimeters aftraint, dan is dit zeker iets voor jou!
Deze groepsles is toegankelijk voor iedereen die van zweten en afzien houdt.

Dag/Uur Lesgever
maandag 21u00 - 22u00 Lori
 

Fatburner

Is een dynamische workout opgedeeld in twee fasen. Voor de ene helft van de les concentreren we ons op afslanken. In deze 40-tal minuten durende cardiotraining verbruiken we veel calorieën wat garantie geeft op vetverbranding.
De resterende 20 minuten worden gebruikt om door middel van onder andere stretching de spieren te verstevigen wat een figuur corrigerend effect geeft.
Kortom, train je fijn!

Dag/Uur Lesgever
dinsdag 21u00 - 22u00 Helena

Zumba

Zumba is een exotische dansstijl (salsa, merengue en ragga) gecombineerd met conditietraining en geschikt voor iedereen. Zumba wordt gegeven op opzwepende muziek die je laat wegdromen naar zuiderse oorden terwijl jij je intensieve workout met gemak doorstaat.

Dansen, zweten, plezier maken, lachen, ... daar gaat het om! 

Dag/Uur Lesgever
woensdag 20u30 - 21u30 Evelien