groepslessen figuurtraining

.groepslessen - figuurtraining

 

Step & Shape

Bij Step & Shape wordt het eerste half uur gestept om aan je cardio te werken, het tweede deel van de les gaan we over naar de klasieke BBB om een optimale figuurtraining te garanderen. Hier worden zowel Borst, Billen als Buik getraind.
Elke 4 weken wordt er een nieuwe choreografie uitgewerkt om de lessen zo gevarieerd mogelijk te houden. De lessen zijn op elk moment toegankelijk, de moves bevatten meerdere opties zodat je zelf kan kiezen tot welk level je meegaat.
Deze les is de ideale combinatie van cardio en aflijning van je lichaam! 

 

Dag/Uur Lesgever
maandag 19u00 - 20u00   Arnaud 

 

Fatburner & Abs

In deze les combineren we een half uur intervaltraining met een half uur buikspieroefeningen. 
Dit is dé ideale workout voor een slank en fit lichaam.


Dag/Uur Lesgever
woensdag 10u00 - 11u00   Ellen

 

Fitbal

Fitbal is een zachte les die een mix van oefeningen bevat waarbij uw lichaamshouding verbetert, je lichaam leniger wordt en je buik-en rugspieren verstevigen. Fitbal verhoogt je uithoudingsvermogen, je flexibiliteit, je concentratie en evenwicht.
Door de rustige en veilige oefeningen is deze les voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of conditie.Dag/Uur Lesgever
maandag 13u30 - 14u30   Kim

 

Bodyshape

Is een gevarieerde workout met spierversterkende oefeningen voor alle spieren van het hele lichaam. Na een flinke warming-up wordt je lichaam getraind waarbij gebruik wordt gemaakt van sporthulpmiddelen (lichte gewichtjes, dynabands,... ). Alles staat in het teken van een slank figuur. De les is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je conditie of leeftijd. Het is ook aan te bevelen als postnatale training.

Dag/Uur Lesgever
donderdag 19u30 - 20u30  Marijke