.jouw wellnesskey

Een goed gevoel is heel persoonlijk.

Logisch dus dat je als Respiro-lid je eigen, individuele wellnesskey krijgt. Het is als het ware je sleutel tot een gezond leven, waarbij actie en ontspanning mooi in evenwicht blijven. En waarbij respect voor je medesporters essentieel is.

Lid worden?

Iedereen heeft zijn persoonlijke redenen om een sport- en gezondheidscentrum te bezoeken. Precies daarom heeft Respiro zo'n gevarieerd aanbod. Die filosofie vind je ook terug in ons lidmaatschap.

Welk lidmaatschap past bij jou?

Kom even langs en we bepalen samen jouw ideale programma. Dankzij onze ruime openingstijden vind je zeker een moment dat je past.

Enkele afspraken...

Bij Respiro zorgen we ervoor dat je in de beste omstandigheden kan sporten en relaxen. We bieden je materiaal én medewerkers van hoog niveau. Maar we vragen natuurlijk ook dat jij als lid je steentje bijdraagt. Zo blijft het prettig voor iedereen.

Eten en drinken mag je niet zelf meebrengen. Hou de kleedkamers (waar je beschikt over een individuele locker) en de sportzalen proper. Gebruik een handdoek in de fitness en een badhanddoek in de sauna...