faciliteiten

.faciliteiten

Respiro is een totaalpakket. Bij ons kan je terecht voor méér dan alleen sport en kine. Je wellnessgevoel wordt bepaald door de hele infrastructuur, de sfeer én de relaxatiemogelijkheden. Hieronder vind je een kort overzicht van wat we je aanbieden.

Kleedkamers

De kleedkamers zijn stijlvol ingericht, met speciale aandacht voor hygiëne en klimaatbeheersing. In elke kleedkamer ligt een haardroger voor je klaar. Je kleding, uurwerk, portefeuille,... kan je netjes opbergen in een locker die je afsluit met een muntstuk.

Lounge

Na het sporten kan je voor een lekker drankje en een leuke babbel terecht in onze sfeervolle lounge. Je bent er altijd van harte welkom, ook als je geen Respiro-lid bent.

Sauna

Je vult je vochtreserves aan, je bouwt weerstand op en je geeft zowel je lichaam als je geest rust en ontspanning. De dames- en de herenkleedkamer beschikken beide over een sauna en een relaxruimte. Gewoon genieten!

Solarium

De zon geeft je levenslust en energie - ook tijdens de wintermaanden. Respiro beschikt over een ultramoderne zonnebank (Ergoline Advantage 400). Reserveer snel een stukje zalige warmte...

Partnership

Dankzij de samenwerking met PRIMO Sports Fashion krijg je als lid een directe korting van 10% op je aankoopbedrag in alle Primowinkels. Vraag naar je Vipcard.